Stijn & Mireille - 2017 - Vught
"Stefan is een goede en fijne fotograaf. Relaxed in de omgang, wat voor ontspannen foto’s zorgt. Heeft oog om net dat ene moment vast te leggen. Hele gave foto’s in de sneeuw gemaakt!! (In korte tijd, want het was koud 😉 )"


Stijn & Mireille - 2017 - Vught
Bas & Yvonne - 2017 - Ijsselsteijn
"Stefan heeft onze geweldige dag érg mooi vastgelegd en we hebben er een prachtalbum aan over gehouden! Niet te vergeten alle overige foto's die we nog digitaal toegestuurd hebben gekregen. Stefan mengde zich perfect tussen onze gasten en stelt je op je gemak. Wij wilden geen 'gemaakte' foto's en het is Stefan goed gelukt om echt spontane momenten te fotograferen. De foto's zijn echt uniek en totaal niet standaard. Erg mooi!"


Bas & Yvonne - 2017 - Ijsselsteijn
Robin & Vincent - 2017 - Maastricht
"Stefan is een erg goede fotograaf! Vanaf het eerste gesprek wisten we dat het goed zou komen: zijn houding, uitstraling en professionaliteit waren precies wat wij zochten voor onze dag. Tijdens de dag is hij op een prettige aanwezig (of eigenlijk onzichtbaar...) - en dat terwijl je hem prima als gast op je bruiloft zou kunnen hebben! De foto's zijn geweldig! Evenals het prachtige boek dat gemaakt wordt. Er is veel ruimte voor overleg en Stefan denkt mee. Tijdens het maken van de foto's pakte hij op de juiste manier de leiding, zodat wij ons nergens mee bezig hoefden te houden."


Robin & Vincent - 2017 - Maastricht
Bart & Britta - 2017 - Herkenbosch
"Wij hadden vanaf het kennismakingsgesprek al meteen het gevoel dat het met Stefan helemaal goed zat.
Stefan is down-to-earth, een aardige gast, die zich ook makkelijk tussen het gezelschap mengt. Hij weet schitterende foto's te maken en hij is overal bij, zonder daarbij het gevoel te hebben dat er een fotograaf in je omgeving is. Hij heeft creatieve ideeën, luistert naar wensen maar blijft daarbij trouw aan zijn eigen stijl. Het fotoalbum is ook van hoge kwaliteit en blijft een genot om door te bladeren."


Bart & Britta - 2017 - Herkenbosch
Karsten & Lieke – 2015 – Beesd
“Stefan Sanders was echt een aanvulling op onze bruiloft. Niet alleen maakt hij hele mooie en originele foto’s maar ook is hij uitermate gezellig om erbij te hebben! Wij hebben een top dag gehad!”

Karsten & Lieke – 2015 – Beesd
Rob & Janneke - 2015 - Veldhoven
“Stefan is een top fotograaf! Kei vriendelijk en levert super mooie foto’s. Tijdens het feest begeeft Stefan zich tussen de gasten wat zorgt dat hij ‘onzichtbaar’ is en op het juiste moment de leukste feestfoto’s maakt! Een aanrader om Stefan erbij te hebben op zo’n speciale dag als je bruiloft.. Herinneringen voor het leven! Wij zijn erg blij met de mooie foto’s. Stefan Bedankt namens de van Boekeltjes.”

Rob & Janneke - 2015 - Veldhoven
Maarten en Veerle - 2015 - Utrecht
“Stefan is de perfecte mix tussen een professionele en ontspannen fotograaf. De foto’s zijn technisch prachtig en Stefan heeft een goed oog voor het vangen van de sfeer. Meerdere gasten gaven naderhand terug dat hij zo’n gezellige en ongedwongen bijdrage was en dat is aan de foto’s af te lezen. Moves met de camera op de dansvloer en dus volop actiefoto’s. Communiceert makkelijk, ook voor en na de bruiloft. Kortom, aan aanrader!”

Maarten en Veerle - 2015 - Utrecht
Ruben & Maaike - 2015 - Sprimont
“Het was zo fijn om Stefan erbij te hebben op onze bruiloft! Al in de voorbereidingen, heeft hij enorm meegedacht, en toen onze 1e locatie cancelde baalde hij net zo erg als wij en zocht mee naar een nieuwe locatie. Dat hij moest kunnen op de nieuwe datum was toen voor ons al wel een voorwaarde. Stefan op je bruiloft is een feestje, zo relaxt, maar ook energiek,viert hij het feest mee en begeeft zich tussen de gasten. Stefan schiet de mooiste foto’s terwijl je dat niet door hebt. Foto’s maken voelde dan ook niet als poseren, maar als lol hebben en genieten met z’n allen. En als je na een fantastische dag dan ook nog eens prachtige foto’s krijgt die de sfeer van de dag zo mooi vangen, dan weet je dat je de juiste keuze hebt gemaakt om nog jarenlang met een glimlach op je gezicht te kunnen nagenieten.”

Ruben & Maaike - 2015 - Sprimont
Jasper & Weike – 2016 – Eindhoven
"Stefan maakt prachtige foto’s!! Hij luistert naar de wensen en weet deze precies in te vullen. Wij zijn ontzettend blij dat hij onze bruiloft heeft vastgelegd. Stefan is flexibel en stelt mensen op hun gemak. Stefan gaat op sommige momenten op in de menigte. …tussen de gasten, hierdoor maakt hij de meest waanzinnige foto’s! Zowel in het voortraject als na de bruiloft is de communicatie en afstemming op een prettige en heldere manier! Ik zou Stefan zeker aanraden. Door hem hebben we een prachtig fotoboek vol prachtige herinneringen van onze bruiloft"

Jasper & Weike – 2016 – Eindhoven
Frank & Carli – 2016 – Budel
Stefan is een erg prettige fotograaf om erbij te hebben tijdens je huwelijksdag! Hij is prettig in omgang en de communicatie verloopt gemakkelijk en snel! Op de dag zelf heb je nauwelijks in de gaten dat hij aanwezig is, dat vonden wij erg prettig! We hebben hele mooie en originele foto’s ontvangen, niet geposeerd of iets dergelijks maar juist erg spontane foto’s die een goed beeld geven van onze speciale dag! Stefan, nogmaals ontzettend bedankt!!

Frank & Carli – 2016 – Budel